تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

ورود مجلس به بازگشت عجیب کفاشیان به فدراسیون فوتبال

یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: دوشنبه در مورد بازگشت علی کفاشیان به فدراسیون فوتبال اعلام موضع خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 20
کد خبر: ۴۶۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، احسان قاضی زاده هاشمی در مورد بازگشت علی کفاشیان به فدراسیون فوتبال به عنوان نایب رئیس اول اظهار داشت: در حال حاضر در حال ارزیابی این موضوع هستم و دوشنبه صبح در مورد این اتفاق موضع‌گیری رسمی خواهیم کرد و اقدام‌های لازم را شروع می‌کنیم.

 

وی افزود: در حال حاضر شنیده‌ام که برخی در داخل فدراسیون، بازگشت ایشان را قبول نکرده‌اند و هنوز مشخص نیست شرایط چگونه است.

 

نماینده مجلس شورای اسلامی در مورد اینکه مجلس به این بحث ورود جدی خواهد داشت یا نه عنوان کرد: مجلس در حال حاضر درگیر تشکیل کمیسیون‌های مختلف است و بعد از تشکیل کمیسیون‌ها به این مسایل ورود پیدا می‌کند.

 

ظهر امروز علی کفاشیان با حضور در جمع اصحاب رسانه، ‌عنوان کرد با توجه به اتمام محرومیت یک ساله اش، ‌ به عنوان نایب رئیس فعالیت خواهد کرد. بسیاری به این بازگشت انتقاد کرده و آن را غیرقانونی دانسته اند.

 

پیش از این نمایندگان مجلس عنوان داشته بودند که بازگشت کفاشیان به فوتبال، دارای جنبه کیفری است و نمی بایست چنین اتفاقی روی می داد. وی که در دوره ای ریاست فدراسیون فوتبال را هم برعهده داشت، هم اکنون بازنشسته است.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر